Casal Multiesportiu Setmana Santa

  • Fes click a la imatge per a engrandirla

Per inscriure’s al Campus Multiesport Setmana Santa és necessari, en primer lloc, fer una reserva de la teva plaça omplint el formulari web que trobaràs a continuació. Seguidament, cal descarregar el document pdf adjunt que trobaràs en aquesta mateixa pàgina, imprimir-lo i omplir-lo amb totes les dades pertinents sense oblidar adjuntar els documents addicionals necessaris, com una foto de carnet, o la llibreta de vacunació del nen o nena. Aquest formulari imprés i els documents pertinents s’han de dur presencialment a les oficines del Club Natació Montjuïc, on una vegada signats i formalitzat l’abonament, es donarà per finalitzada la inscripció.

  • Formulario de reserva:

 

Dades del pare/mare/tutor del nen o nenaDades del nen o nena

  • Descarga de documento PDF de inscripción

Document d’inscripció Campus Setmana Santa 2018

Comments are closed